Closed Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 17 to 24 of 31

Thread: Ask a stupid question and get a stupid answer

  1. #17
    Hell Enforcer George Wants Beer Champion, Monkey Cliff Diving Champion, Tilt 2 Champion hellknight may be famous one day hellknight may be famous one day hellknight's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Somewhere in SD.
    Posts
    2,596
    Thanks
    17
    Thanked 24 Times in 23 Posts

    Re: Ask a stupid question and get a stupid answer

    A: what three questions do you want?
    Q: why did I ever put up with this whole clan?

  2. #18
    Lost In My Own World Fishing the Sea Champion, LastTank Standing Champion Ky-lyrra may be famous one day Ky-lyrra may be famous one day Ky-lyrra's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Under The Sea, Florida
    Posts
    1,533
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Ask a stupid question and get a stupid answer

    Answer: Because you don't know what to do with your life

    Question: Why did I ever let people like that in here?
    ™Mommy To Micah And Shawn!™


    Thanks For The Amazing Tag Pyro!

  3. #19
    Otaku Noxious_Craft may be famous one day Noxious_Craft may be famous one day Noxious_Craft's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    My den
    Posts
    303
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: Ask a stupid question and get a stupid answer

    Answer: because your silly
    Question: why do we put up with you?

  4. #20
    Rawr~ :3 Boxteroid Champion, flyplane Champion, Home Run Champion, Bubbelfutsch Champion, Fire Fighter Champion, Brendans Soccer Champion, Movie Star Match-Up Champion, Total blackout Champion, Text Your Reflexes Champion, Scary movie Champion, Hulk Smash Up Champion, Star Wars Champion, Extreme Snowboarding Champion, Air Disc Champion, Action Fish Champion, A Game Of 3 Halves Champion, Battleball Champion, Hacky Sack Champion, FAD 2003 Champion, SQRL Golf Champion, Dr Yeckyl and Mr Ride Champion, Sky Glide Champion, Flyer Champion, Finnair Champion, Drachenjagd Champion, Canyon Glider Champion, City Surfing Champion, Action Driving Game Champion, Extreme Rowing Champion, Kardahdg Champion, Acceleracers Track Mod Champion, Final Test Champion, Du Wichtel Champion, Pedal Power Champion, Camera Killer 2 Champion, Bike Mania on ICE Champion, ATV Winter Challenge Champion, Caliber Dash Champion, Diesel and Death Champion, Snow Ride Champion, Camera Killer Champion, Pepsi Jet Ski Champion, Bumper Cars Championship Champion, Drifting Champion, Get A Grip Champion, Rooney on the Rampage Champion, Death To Ninja Champion, Kung Fu Hustle 2 Champion, Muay Thai Champion, Metal Arm FAWEGE Champion, Knife Champion, Classroom Fighter Champion, Nobuyuki Forces 3 Champion, Caddeva Champion, Sewer Dweller Champion, Angel Mart Champion, Snowy Champion, Bola Champion, Boiler Room Champion, Bobcat Champion, Amazon Quest Champion, Booty Champion, Five Errors Champion, Mind Your Marbles Champion, Angel Fruit Champion, Binggrae Champion, Candy Shoot Champion, Imperial tiles Champion, Himalayaya - Yeti Strikes Back Champion, Terrorist Attack Champion, Americas Army Champion, Special Operations Champion, Destroy the robots Champion, Cubicle Warfare Champion, Battle Field Champion, Weapons Dealer Champion, Army Copter Champion, Flat War Champion, Terrorist Alert Champion, Bully Basher Champion, Reaktor Champion, Bungee Rescue Champion, The Contraptor Champion, Boris Champion, Carling Cold Champion, Paddleball Champion RayMe is making a name for themselves RayMe is making a name for themselves RayMe's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Not somewhere I love but I am glad I have a home so far
    Posts
    3,804
    Thanks
    82
    Thanked 61 Times in 56 Posts

    Re: Ask a stupid question and get a stupid answer

    A: because... who did we put up with? @.@
    Q:Who thinks im cute? XD

    Legion Ketsueki Lives on~!!
    I'm BACK AO!
    >>>facebook<<<

  5. #21
    ~Counting Down the Days~ NevesElocin may be famous one day NevesElocin may be famous one day NevesElocin's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Hell
    Posts
    862
    Thanks
    48
    Thanked 43 Times in 39 Posts

    Re: Ask a stupid question and get a stupid answer

    A: I think you're cute.
    Q: Why do I keep on living?

    Our love will go on until the end of time. I will always be yours and you will be mine.

  6. #22
    Rawr~ :3 Boxteroid Champion, flyplane Champion, Home Run Champion, Bubbelfutsch Champion, Fire Fighter Champion, Brendans Soccer Champion, Movie Star Match-Up Champion, Total blackout Champion, Text Your Reflexes Champion, Scary movie Champion, Hulk Smash Up Champion, Star Wars Champion, Extreme Snowboarding Champion, Air Disc Champion, Action Fish Champion, A Game Of 3 Halves Champion, Battleball Champion, Hacky Sack Champion, FAD 2003 Champion, SQRL Golf Champion, Dr Yeckyl and Mr Ride Champion, Sky Glide Champion, Flyer Champion, Finnair Champion, Drachenjagd Champion, Canyon Glider Champion, City Surfing Champion, Action Driving Game Champion, Extreme Rowing Champion, Kardahdg Champion, Acceleracers Track Mod Champion, Final Test Champion, Du Wichtel Champion, Pedal Power Champion, Camera Killer 2 Champion, Bike Mania on ICE Champion, ATV Winter Challenge Champion, Caliber Dash Champion, Diesel and Death Champion, Snow Ride Champion, Camera Killer Champion, Pepsi Jet Ski Champion, Bumper Cars Championship Champion, Drifting Champion, Get A Grip Champion, Rooney on the Rampage Champion, Death To Ninja Champion, Kung Fu Hustle 2 Champion, Muay Thai Champion, Metal Arm FAWEGE Champion, Knife Champion, Classroom Fighter Champion, Nobuyuki Forces 3 Champion, Caddeva Champion, Sewer Dweller Champion, Angel Mart Champion, Snowy Champion, Bola Champion, Boiler Room Champion, Bobcat Champion, Amazon Quest Champion, Booty Champion, Five Errors Champion, Mind Your Marbles Champion, Angel Fruit Champion, Binggrae Champion, Candy Shoot Champion, Imperial tiles Champion, Himalayaya - Yeti Strikes Back Champion, Terrorist Attack Champion, Americas Army Champion, Special Operations Champion, Destroy the robots Champion, Cubicle Warfare Champion, Battle Field Champion, Weapons Dealer Champion, Army Copter Champion, Flat War Champion, Terrorist Alert Champion, Bully Basher Champion, Reaktor Champion, Bungee Rescue Champion, The Contraptor Champion, Boris Champion, Carling Cold Champion, Paddleball Champion RayMe is making a name for themselves RayMe is making a name for themselves RayMe's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Not somewhere I love but I am glad I have a home so far
    Posts
    3,804
    Thanks
    82
    Thanked 61 Times in 56 Posts

    Re: Ask a stupid question and get a stupid answer

    A: is that a stupid question?
    Q:why are we playing this game?

    yay.. im cute xD have u seen my pic anyway? how can u say im cute directly xD

    Legion Ketsueki Lives on~!!
    I'm BACK AO!
    >>>facebook<<<

  7. #23
    Lost In My Own World Fishing the Sea Champion, LastTank Standing Champion Ky-lyrra may be famous one day Ky-lyrra may be famous one day Ky-lyrra's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Under The Sea, Florida
    Posts
    1,533
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Re: Ask a stupid question and get a stupid answer

    Answer:Because a monkey told you too!!

    Question: Why is the world round?
    ™Mommy To Micah And Shawn!™


    Thanks For The Amazing Tag Pyro!

  8. #24
    Hell Enforcer George Wants Beer Champion, Monkey Cliff Diving Champion, Tilt 2 Champion hellknight may be famous one day hellknight may be famous one day hellknight's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Somewhere in SD.
    Posts
    2,596
    Thanks
    17
    Thanked 24 Times in 23 Posts

    Re: Ask a stupid question and get a stupid answer

    Answer: because too many people wants to play basketball

    Question: why is the zebras striped?

Closed Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. A Really Stupid Question...
    By animefreak93 in forum Feedback and Questions
    Replies: 1
    Last Post: Feb 17, 2007, 10:02 PM
  2. Might be a stupid (Berserk) question
    By The_whitehawk_Griffith in forum Anime
    Replies: 3
    Last Post: Sep 10, 2006, 09:27 AM
  3. Stupid
    By Sincere in forum Poems
    Replies: 10
    Last Post: Aug 31, 2006, 12:15 PM
  4. GGGRRRRR!!!!!......stupid stupid cartoonnetwork >.<
    By Blou in forum The Thread Vault
    Replies: 13
    Last Post: Jan 14, 2006, 01:41 AM
  5. ok might be a stupid question but...
    By Songo in forum The Thread Vault
    Replies: 3
    Last Post: Apr 09, 2005, 09:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts