+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: start bar not showing up

  1. #1
    Otaku iazndragoni yan may be famous one day iazndragoni yan may be famous one day iazndragoni yan's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    384
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    start bar not showing up

    right click > properties > appearance > theme

    my original blue bar with green start menu is gone as well as my style xp themes. i dont know why they dont work anymore. i restarted my pc once and when i got it running again, the themes stopped working. is there a way to fix or reinstall? please help

  2. #2
    Newbie Sirhc may be famous one day Sirhc may be famous one day Sirhc's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    End of the Net
    Posts
    77
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Re: start bar not showing up

    Did you buy StyleXP? If you didn't, you ought to know it's shareware in use for 30 days only. Uninstall it, if that doesn't fix the situation, then try manually applying the style.

    C:\WINDOWS\Resources\Themes\Luna\

    Open 'Luna.msstyles'. You should

    If your missing the Luna folder here, then you somehow deleted it. I can try uploading it somewhere since 'luna', probably the most popular theme, can't be found by me at the moment.

    Naruto Shippuden >> 51 | Gundam 00 >> 24 | FMA >> Ch. 81

  3. #3
    Otaku iazndragoni yan may be famous one day iazndragoni yan may be famous one day iazndragoni yan's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    384
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: start bar not showing up

    maybe i should uninstall and reinstall. i still have the Luna theme though but when i load that or anything else it says could not be loaded but you can try to load it back in the control panel computer adminstrative settings. i went there and restarted on stylexp and 'themes'. the themes has stopped working or something.

    i might need to restart my comp. if nothing works, then there must be some other way to fix it and if not, i guess i need a new computer. this computer is 2003 so yeah...

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. AO's LOGO showing Problem ...
    By LichGRIFFIN in forum Feedback and Questions
    Replies: 11
    Last Post: Dec 16, 2007, 06:59 AM
  2. Uploaded images not showing
    By Manga artist in forum Feedback and Questions
    Replies: 3
    Last Post: Sep 29, 2007, 08:39 PM
  3. This pic isn't showing up.
    By Mattness in forum Feedback and Questions
    Replies: 6
    Last Post: Jul 12, 2007, 08:52 AM
  4. signature not showing.
    By Alfina-kun in forum Feedback and Questions
    Replies: 6
    Last Post: Jan 01, 2007, 05:47 PM
  5. showing you care
    By animechick in forum The Thread Vault
    Replies: 15
    Last Post: Jan 31, 2005, 03:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts