?Race inspirerad nike air max 90 white dam gata bilar don alltid. De olika NASCAR tema Monte Carlos färgning vägen kommer att tänka på. Med tanke på styrkan hos fläkten bas, lite förbryllande den. Samma sak gäller för World Rally Championship (WRC) härledda modeller. känner till WRC, men gatan lagliga versioner av Mitsubishi och Subaru förare är mycket eftertraktade.

Om det spelar ingen verkar som nästan 20 år sedan Mitsubishi Lancer Evolution debuterade, du antingen har en dålig inre kroppsklockan eller om du inte är i Japan. Hemmamarknaden har haft nöjet att Evo bolaget sedan 1989 debut 2003 Vid mest konton var det värt att vänta. 2007 markerade en paus som Mitsubishi lagt sista handen på 2008 bilar, känd på vissa marknader och bland entusiaster som Evolution X (som i den romerska siffran, inte bokstaven) kommer att släppas senare i år.

Också på grund av sin modell lanseringen 2008 snart är den omgjorda Subaru Impreza WRX (vi får vänta lite längre för den nya STi). marknaden, som erbjuder bilen till oss i 2002. Sedan dag ett på våra stränder, nike air max 90 dam billigt det varit en värdig motståndare och alternativ till Evolution: The subie är lite mjukare men också lite mer förlåtande när dess gränser är närmade sig. På allmänna vägar eller spår, kan det göra stor skillnad, på ett eller annat sätt. modeller av varje har erbjudit sedan och vagn versionerna, samt ännu högre prestanda varianter att hålla oss dregla.

Så nu att var och har varit på våra stränder under flera år som nära jämlikar, de båda närmade sig en ökända vägskäl. En väg är lite grova och full av utmanande switch, den andra är fortfarande underhållande, men lite mjukare och lite mindre krävande. En bil är bäst för var och en, spegling sin ringa parting sätt och uppdrag för 2008 Vilken bil tar varje bana? Vilket är bättre för det?

Även om fullständig testning och siffrorna var inte tillgängliga vid tidpunkten för skrivande, utvärderade vi var och så mycket som möjligt och gjorde resultaten baseras på ett antal fasta kriterier som viktas och i förhållande till peer-modeller. Perfektion delas 100 poäng poäng; Läs vidare för att lära som råder som mästare.

Subaru Impreza WRX MSRP (Base, est): $ 26,000

Motor: 2,5 liters turboladdad plan 4 cylinder

Jämfört med förra WRX, representerar den nya bilen en del kompromisser. Kraft och vikt ?air max 90 dam är oförändrade, men 0 till 60 mph kommer senare, nu på 5,8 sekunder istället för 5,3 med standarden fem växlad manuell (en fyra växlad automat är valfritt). Som en tröst, har den nya bilen bättre mellanregister passerar makt och känns smidigare att göra det. För en del kommer att vara tillräckligt för att försegla affären; för andra, en stor stänga. Liksom tidigare levererar fyrhjulsdrift inställningar välbalanserad hantering och feedback genom de nya bil standard 17 tums hjul.