?Rakt hår, lockigt hår eller lockar gjort med ett strykjärn. Det finns så mycket du kan välja mellan när du vill ha en intressant utseende för ditt hår. Det bästa är, det finns så mycket man kan göra med en bra uträtning järn. En bra plattång är knappast så svårt att hitta dessa dagar. Det finns så många märken att välja mellan. Babyliss, FHI, Hot Tools, T3, Revlon, etc. Det måste finnas något där, eller hur? När allt detta är de mest populära märkena där ute. Vad är roligt är att det aldrig verkar vara en annan utmanare till heller. Det handlar alltid om att jämföra GHD och CHI med varandra. Så som man egentligen är chaussure nike air max pas cher den bättre av de två? Vad sägs om en liten jämförelse för att avgöra vilken som egentligen är den bästa platt järn.

Så fick vi äntligen här. I ärlighetens namn, att jämföra en GHD vs ett CHI plattången är lite av en uppgift. De är nästan lika när det kommer till de flesta funktioner, så där ska man börja? Kanske kan vi jobba en aspekt i taget. Eller ännu bättre, låt oss bara arbeta ut det med jämförelser beträffande funktioner i en CHI Turbo och en GHD Mk4. Kanske när vi får gjort med jämförelsen att följa, kommer alla tjejer där ute har en bättre uppfattning om vad de vill ha. Dessutom varför de vill. Här går.

Teknik: Den CHI platt järn kommer med en integrerad Nano Silver teknik som sägs inte bara överglänsa andra strykjärn, men också döda bakterier och sterilisera. Även CHI strykjärn har en jämn uppvärmning av system är det svårt att avgöra om den teknik som används är samma som GHD.

Värme: Jämföra kan tyckas en smula meningslöst när det kommer till denna aspekt av strykjärn. Den CHI värms upp till 370 grader, men kanske inte lika snabbt som en GHD. Det tar ungefär en minut i motsats till några sekunder.

Design: Dessa järnklubbor påstås vara ergonomiskt utformade, vilket gör processen av hår uträtning mycket enklare. Men tyvärr är CHI strykjärn egentligen utformad för att imponera. De ser okej, men gå inte ur vägen att kalla sig snygg. Bortsett från det faktum att kontrollerna olämpligt placerade, gör det lite jobbigt att hantera.

Effekt: Den CHI Turbo vinner i den här avdelningen. En tio meter lång vridbar sladd och förbrukning mindre el (bara ca 20 25 watt) gör denna platta järn effektivare i detta avseende. Vad jag gillar med CHI är att längden på sladden gör uträtning av hår från hela.

Pris: Det kanske inte är billig, men ett CHI järn är definitivt billigare än en GHD. En CHI Turbo järn säljs normalt nära till $ 100. Tro mig, du tror att det är en stjäla när du jämför priser med andra.

Dragen av GHD Flat Iron

Teknik: Den GHD platt järn levereras med ett internt mikroprocessor som gör att även värma över den keramiska plattan, undvika hot spots. Den här funktionen är praktisk när du vill att ditt hår att se jämnt rakt. En ytterligare fördel med denna teknik är att den skyddar håret från att skadas.

Värme: Precis som CHI, värmer en GHD järn för upp till 370 grader. Men det är en extra fördel här. Denna plattång värms upp snabbare än sin motståndare. Dessutom fungerar den GHD smidigare än en CHI. Du behöver mindre tid för det helt rak look.

Design: Ännu en gång, det GHD verkar göra ett bra jobb. Ett bra ställe att börja är den rundade fat på detta järn. För er som gillar tanken på mjuka lockar med plattång, är GHD Mk4 perfekt. Från perfekt rakt hår till vågor, kan du uppnå allt. Förutom det eleganta utseende och välplacerade reglage (längst ner, i motsats till sido kontrollerna på CHI) är inget annat än ett plus.

Effekt: En av de sällsynta områden där GHD agerar som lite av en miss i stället hit, denna heta verktyg har en fot mindre av nätsladden. Vid nio meter, verkar sladden lite kort för bekväm användning, särskilt när det kommer till strykning på nike air max femme solde baksidan av ditt hår. Det dock har kommit med den funktionen i viloläge, om det inte har varit i bruk i över 30 minuter, vilket agerar som en energispar.

Pris: Om du trodde 100 dollar var för mycket att betala för ett strykjärn, håller du andan, eftersom en GHD Mk4 kostar ungefär dubbelt. Men om du är okej med att spendera allt upp till $ 300, med alla medel, gå vidare.

Så det var det i fråga med CHI vs GHD. Även om båda järnklubbor kommer att pågå för evigt, är priset på en GHD kinda hjärtskärande! Men hey, om det fungerar för dig, är en GHD utan tvekan en fantastisk köp. Jag vet att jag har velat mitt första början, så kanske det är dags att skaffa en nu.

Nike Air Max Fitsole Nike Air Max Skyline Nike Air Max TN Nike Air Max Turbulence Nike Air Max Zenyth Nike ?basket air max femme Air Wildwood Supreme Nike Max Kvinnor Skor Nike Shox Män Skor Nike Shox Kvinnor Shoeswith högsta kvalitet och lägsta pris på många år.